Гальшка 2015 розповіла про “внутрішню” сторону конкурсу (ІНТЕРВ’Ю)

Титул “Гальшка 2015” минулого року отримала Олена Тивончук. Для журналістів Ostroh.info вона розповіла, як пройшов для неї цей рік, чому з легкістю віддає корону наступниці та які новації запровадила у цьому конкурсі.

– Як пройшов для тебе цей рік? Чи відчула себе Гальшкою Острозької академії?

– Цей рік особливо не відрізнявся від трьох попередніх, насправді. Єдине, що таки було нове, то це посада Керівника культурно-масового підрозділу у Братстві Спудеїв. А от стосовно того, чи відчула себе Гальшкою…скажімо, володарка цього титулу абсолютно нічим не відрізняється від усіх студенток нашої альма-матер. Що сподобалось-таки, то це зустрічати високоповажних гостей, які приїздять до Острозької Академії. Якраз це одне з тих завдань, яке лягає на плечі тієї, хто отримує титул “Гальшка року”.

Читайте також: Чим є «Гальшка 2016» для учасниць конкурсу?

QMnEy2xmWYA

– Чи важко розлучатися з короною, готова її віддати наступниці?

– Із короною розлучатися неважко, оскільки саме звання “Гальшка” залишається за тією дівчинкою, яка здобула його у певному році. Якраз навпаки, як організатор цьогорічного конкурсу вишуканості, краси та інтелекту, маю надзвичайно приємну нагоду поспостерігати за всіма конкурсантками і потім віддати корону найдостойнішій!

Читайте також: Яким був конкурс “Гальшка року” протягом 18 років?

gf6_b

–  Що порадиш дівчатам, аби перемогти?

– Головне – це бути впевненими у собі, нічого не боятися, адже труднощі не настільки великі, якими собі уявляють дівчата, і просто відчувати насолоду вже від того, що ти знаходишся на сцені і представляєш свій факультет, підтримка від якого в залі шалена.

Читайте також: Роботодавці високо оцінили випускників Острозької академії (РЕЙТИНГ)

– Зараз ти займаєш посаду Керівника культурно-масового підрозділу у Братстві Спудеїв. Тому цього року тобі довелося побачити зворотній бік цього конкурсу – організувати його. Наскільки важко це зробити?

– Організація, скажу чесно, вимагає багато зусиль і старань. Я думала, що “Візитівкою” займатися важко, але коли руки дійшли до “Гальшки”, то зрозуміла, що найбільша морока ще попереду. Але тут треба просто отримувати задоволення від того, що робиш, і вкладати душу для того, аби учасниці показали себе достойно, судді оцінили об’єктивно, а глядачі залишилися задоволені від усього дійства.

NhmGIyQ__AA

– Що змінила б у цьому конкурсі?

– Коли ти сама проходиш через усі етапи підготовки до цього конкурсу, то розумієш як учасниця, де є певні прорахунки як в Положенні, так і в організації. Саме тому зміни вже були внесені цього року. Зокрема, те, що найбільше непокоїло останні два роки конкурсанток, – соціальний проект. Натомість ми внесли корективи і замість цього блоку буде відео-привітання учасниць із нагоди 440-річчя з дати заснування Острозької академії. Усе інше всі охочі зможуть побачити вже на концерті. Тому чекаємо 24 березня о 18:00 у студентському клубі. Обіцяю, буде цікаво і незвичайно!

Інна БОРОВЕЦЬ

Фото: Олена Царук