У лютому розпочнеться реєстрація на ЗНО-2021 (ІНФОГРАФІКА)

Реєстрація на основну сесію для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 розпочинається 1 лютого і триватиме до 5 березня.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Як  зареєструватися?

  1. На сайті УЦОЯО правильно обрати категорію особи.
  2. Створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися» розміщеного  у рубриці «ЗНО/ДПА»,
  3. Підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років).

Детальніше ознайомитися з комплектом реєстраційних документів та іншими деталями можна за посиланням.

 Зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки до 30 квітня, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

 

До слова, кожен учасник має право безкоштовно скласти тести не більш як із 5-ти предметів.  Результати зовнішнього незалежного оцінювання буде розміщено на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 30 червня.