Чим є «Гальшка 2016» для учасниць конкурсу?

Конкурс  граційності, вишуканості, краси та інтелекту «Гальшка» щорічно відбувається  в стінах НаУОА. Цей рік не є винятком. Представниці шести факультетів змагатимуться в чотирьох  конкурсах: «Представлення», «Один день з життя Гальшки», «Заповіт Гальшки» та «Конкурс талантів».

Нам вдалось поспілкуватись з дівчатами. Тож чим для них є цей конкурс та чого вони очікують від «Гальшки 2016?»


Алла Кузнєцова, студентка факультету романо-германських мов:

5lz6PoxRoNw

 У житті намагаюся використовувати максимум своїх можливостей навіть для досягнення маленьких цілей. Захоплююсь живописом, музикою, люблю подорожувати. Також я є гравцем клубу інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» в Острозькій академії та м. Рівному.
Щось нове – це завжди цікаво, захоплююче і неповторно. Саме тому я очікую від цього конкурсу багато позитиву, хорошого настрою та насолоди від кожного проведеного моменту.
Для мене це перш за все можливість спробувати себе у чомусь новому, втілити в життя певні ідеї та набути досвіду, який стане у нагоді в майбутньому.


Ольга Венгерець, студентка  економічного факультету:
 

12823132_10153520484050318_2146098097_o

Якщо розповідати про себе коротко, то головними пріоритетами наразі я обрала саморозвиток, кар’єру та мистецтво. Кожен день мого життя – це нова порція натхнення і запас енергії,аби робити крокувати на шляху до успіху. Я переконана,що перед собою потрібно ставити лише найвищі “планки”, бути впевненою у власних можливостях, вірити у досягнення все вищих та вищих висот. Моє кредо це – не мати мрій, а мати цілі.
Від цьогорічного конкурсу я очікую відкриття нових талантів. Дуже хотілося б побачити учасниць з нового боку, хочеться динаміки та сучасності. Хоча конкурс певною мірою націлює нас на історичну спадщину, проте дуже б хотілося відчувати дух сучасності у кожному номері.
Для мене участь у Гальшці – це перш за все новий досвід, вдосконалення власних вмінь та навичок у реалізації власних креативних задумів, нові враження та знайомства. Має бути винятково цікаво, отож до зустрічі на конкурсі!


Дарія Шарафан, студентка факультету міжнародних відносин:

0ZoNa5mjqmI

Стосовно розповіді про себе:

Народилась я теплого і сонячного літнього дня у м. Рівне. Можливо, через те мої друзі називають мене сонячною дівчинкою, та й теплі обійми я теж люблю. Моя пристрасть – це танець, у якому я віддаю все, всі емоції і всю себе для глядачів. А отримання взамін моря оплесків дає мотивацію творити далі і “стрибати вище голови”. Я люблю завжди пробувати щось нове, не боячись поразки у кінці. Участь у Гальшці – для мене ще одна вершина, яку я буду намагатись підкорити.


Юлія Мартинюк, студентка інституту права ім. І. Малиновського:

cpQApVvHfPk

Знаєте , бути юристом – справа не з легких. Та я намагаюсь поєднувати її з такими справами, як участь в академічних заходах , всеукраїнських турнірах та приділяти увагу улюбленим хобі з дитинства :танці та спів.
Особисто я ставити боротьбу за корону на перше місце не хочу, ми все ж таки майбутні Гальшки. Тому очікую , що буде море емоцій та хороших, щирих спогадів для кожної учасниці.
Кожне слово , сказане зі сцени , сприймається та все таки відкладається на поличках пам’яті глядача. Гальшка – спосіб закарбувати хороші та світлі думки в кожного з них.


Тетяна Оксенюк, студентка гуманітарного факультету:

Джеймс Браун сказав: «Будь-яку проблему можна вирішити за допомогою танцю».
Навряд чи я в шестирічному віці могла чути слова відомого американського співака, але саме вони влучно характеризують мене як особистість. Ще зовсім маленькою я зробила свої перші «па» і це перетворилось на сенс життя.
Учась в  «Гальшці»  для мене перевірка на спроможність зорганізувати себе й команду.


Дарія Гуменюк: студентка факультету політико-інформаційного менеджменту.

Про себе дівчина говорить так: “Вона була саме захоплення, коли співала, саме кохання, коли кохала, сам відчай, коли впадала у відчай, і саме забуття, коли забувала”.

 Насамперед це досвід, адже все, що трапляється з нами у житті, робить нас більш досвідченими, краплинку мудрішими та впевненішими у собі. Напевно кожна з учасниць сподівається на перемогу, і я не виняток.
Людина повинна робити вибір. В цьому і полягає її сила – в могутності її рішень. Я прийняла рішення взяти участь в “Гальшці Року 2016” і хочу довести справу до кінця. Це як стіна. Не можу іти далі, доки не зруйную її.

Нагадуємо, що конкурс відбудеться 26 березня в культурно-мистецькому центрі ОА.

 Марина ЗАХАРЧУК
Фото: VK