Острозька міська рада в кольорах (Інфографіка)

Чи задумувалися Ви коли-небудь про те, хто керує Вашим містом? Від кого залежить освітлення вулиць, якими Ви ходите вечорами? Хто організовує вивіз Вашого сміття? Хто забезпечує безперебійне водо-, газо- та електропостачання у Вашу домівку? До кого звертатися, якщо у Вас виникли проблеми з чимось із вищепереліченого?

Саме для Вас команда порталу “Острог Інфо” розпочинає публікацію циклу зручних та доступних інфографік про структуру управління НАШИМ містом, яка, сподіваємося, допоможе Вам розібратися зі складною бюрократичною машиною місцевого самоврядування та сприятиме налагодженню взаєморозуміння між Вами (конкретним представником громади міста) та владою.

Перша інфографіка присвячена структурі міської ради Острога, “законодавчого” органу в структурі самоврядування міста. Саме тут Ви зможете знайти обраного за Вашим округом депутата, який репрезентує інтереси Вашої вулиці на щомісячних сесіях та на засіданнях постійних комісій. Тут же Ви зможете з’ясувати, до якої фракції належить Ваш депутат і зрозуміти представництво кожної з фракцій у комісіях, від яких напряму залежить прийняття рішень із тих чи інших важливих питань пов’язаних із функціонуванням міста.

Дякуємо, що Ви з нами! Лише разом МИ зможемо зробити НАШЕ місто кращим.

Клікніть, щоб побачити зображення повністю у окремому вікні.

Уже зовсім скоро для Вашої зручності ми плануємо опублікувати інтерактивну інфографіку, яка підкаже Вам, хто є депутатом у Вашому Окрузі, а також розробити окрему інфографіку щодо структури відділів у межах виконавчого комітету міської ради, який відповідає за виконання рішень прийнятих на сесіях міської ради.

Стежте за нашими матеріалами також у соціальних мережах VK та Facebook