Кончіта, Новий корпус та «шльопки» – як жартував  «Ювілейний» в Острозі (ФОТО)

Камеді-шоу «Збірної Ювілейного» відбулося 10 травня в Острозі.

«Ми виступаємо на цій сцені вже шостий рік: почали з «Візитівки». Напевно, це наш останній концерт, як студентів, на острозькій сцені. Але, після закінчення,  ми обов’язково ще повернемося. Адже в Острозі дуже приємно виступати. Публіка тут класна, як-то кажуть, «хаває все», – коментує член «Збірної» Михайло Мартинчук.

Також на камеді-шоу зі StandUp-ом виступив рівненський комік Дмитро Залоєць:

«Не розумію я одну річ: коли ви б’єтесь мізинцем об диван, то ви матюкаєте диван. Чому ви не матюкаєте мізинець? Просто, по-факту, цей малий «шпак» перший у бійку поліз. Диван просто собі стояв. Не було такої ситуації, що ви собі йдете, а тут диван такий: «На! Це тобі за крихти на мені!». 

«Я не вперше в Острозі, якось з молодіжною «Збірною Ювілейного» виступали у центрі міста. Публіка була дуже тепла, привітна, гарно сприймала гумор. Я просто дуже довго спілкуюся зі «Збірною Ювілейного», ми граємо разом у одній «Лізі сміху», вони мені багато чого розповіли про Острог, студентів і я вже зміг підлаштувати свої жарти під них. Якщо будете запрошувати, то приїду сюди ще»,- каже Дмитро Залоєць.

Член «Збірної» Сергій Дорош зображав під час шоу співачку Кончіту Вурст.

Розігрівала зал перед виступом студентська комік-збірна «Home Show». Усі охочі могли взяти участь у шоу: задати оригінальні запитання, на які коміки відповідали з гумором.

– Що буде робити Академія, коли добудує Новий корпус?

– Буде його «шпаклювати».

У перервах між жартами зал запалювали Academic Dance та Time Will Tell.

«Враження мої позитивні, тому що я давно знаю «Збірну Ювілейного», їх гумор просто шикарний. Плюс – позитив КМЦ, оці аплодисменти… Вони заряджають, дають сили жартувати, навіть коли ти сидиш у залі. Мені сподобалося, йду до них на AFTERPARTY», – коментує відвідувач Дмитро Свердлюк.

Автор: Софія ГРИЗОВСЬКА

Фото: Анна ДІКУН