Концерт задля збереження життя

Благодійний концерт «Подаруй промінь надії» відбувся 30 вересня у Культурно-мистецькому центрі НаУ «Острозька академія». Головною метою концерту було зібрати кошти на лікування хлопчика Максима Зубіцького, який із народження хворий на епілепсію.

Концерт задля збереження життя

Головним організатором став Рівненський осередок Ліги студентів АПУ. Локальну органзацію перейняли на себе активістки Катерина Веремчук, Алла Перфецька та Анастасія Попілевич.
Концерт задля збереження життя

«Була ідея організувати якийсь благодійний захід. Початок року, у всіх є час і бажання щось відвідувати. Спочатку це мав бути концерт за участю дітей із музичної школи. Однак за певних причин у нас не вийшло це зробити. Та наші друзі-студенти зголосилися нам допомогти.
Ще ми були приємно здивовані, коли колектив бібліотеки зібрав 450 грн і передав нам як благодійність.
У нас вийшов дуже масштабний концерт із класними учасниками і доброю метою.
Ми зрозуміли після майже місячної організації, що найголовніше в житті – це не опускати руки.
У нас було багато проблем із організацією, провалилася першопочаткова задумка, але ми все-таки це зробили! Ми зібрали кошти і допомогли чудовому хлопчику»,

– розповіла організаторка благодійного концерту Катерина Веремчук.

Серед учасників були студенти Острозької академії: співали Віта Кушмирук, Маркос Сервантес, Крістіна Ортинська, Влад Хименко, Влада Гонгало, Оля Іващук,  танцювали  Дар’я Рівна, Таня Оксенюк, Дарія Шарафан, а також було багато-багато інших представників мистецького батальйону Острозької академії. Концерт задля збереження життя

Концерт задля збереження життя

У підтримку Максима Зубіцького виступили учні Острозької школи №1.

Концерт задля збереження життя
Під час концерту спостерігалася підвищена концентрація гарного настрою, а генератором цього стала Креативна група «З Ювілейного».
Концерт задля збереження життя

«Я дуже люблю дітей і дуже люблю співати. Чому б це не об’єднати заради доброго діла і не врятувати життя ще одного маленького хлопчика, який після того, як вилікується, теж зможе співати і танцювати. Просто радіти кожному дню!»

– розповів учасник концерту Маркос Сервантес.

Концерт задля збереження життя

Глядачі концерту поринули в атмосферу насолоди і духовного збагачення.
Концерт задля збереження життя

Зібрані кошти, а саме 4768 гривень, організатори врочисто передали матері хлопчика після закінчення концерту.

Концерт задля збереження життя