В ОА представили благодійний мюзикл

Англомовний мюзикл “Singing in the rain” представили в культурно-мистецькому центрі Острозької академії 17 квітня. Захід організував факультет романо-германських мов НаУ”ОА”.

Виручені кошти з продажу квитків передадуть на лікування Марії Левицької, в якої діагностували спінальний арахномієліт (захворювання головного мозку).

“Репетиції мюзиклу почались за 2 тижні до виступу, їх справді було дуже мало. Найскладніше було знайти танцюючих і співочих хлопців. Та взагалі знайти хлопців на РГМ-і . Я до останнього моменту хвилювалася про це. Вчора сказала усій команді : «я знімаю перед вами шляпу»,- бо вони зробили колосальну роботу. Найбільше мене тішить те, що це все благодійність, і люди долучаються до таких речей”, – розповідає орагнізаторка мюзиклу Інга Шаталова.

“Ми всі були задоволені тим, що зробили, адже переконались, що 2 тижні виснажливих репетицій пройшли недарма. Можна сказати, що протягом цього часу ми “випали” з навчання, бо після пар одразу ж бігли на репетицію, а додому приходили о десятій, одинадцятій годині вечора, інколи бувало і пізніше. Ми почали свій виступ танцями, посмішками і позитивними емоціями, тому віддача залу була такою ж потужною”, – ділиться акторка Марія Дівчур.

До слова, представлення мюзиклу англійською мовою є традицією тижня факультету романо-германських мов.

Юлія СОКОЛЕНКО
фото: Дар’я МАЛЯР