В Острозі волонтери БУР відкрили молодіжний простір (ФОТО)

Острожани святкували відкриття молодіжного простору “Надія” 14 жовтня. Захід організували волонтери БУР-табору.

На відкритті клубу для гостей влаштували концерт із виступами місцевих колективів, фуршет, дитячу зону, фотовиставку, алею можливостей (для тих, кого цікавить волонтерство загалом). На алеї можливостей розповіли про такі організації як “БУР”, “Пласт”, “Українська академія лідерства”, “Українська волонтерська служба”, “Твоя Країна”. У кінець провели вікторину із смачними призами.

“Волонтери приїхали на тиждень із різних куточків України, за цей час розмалювали мурал біля психіатричної лікарні, допомогли відбудувати будинок сім’ї Приймак та створили молодіжний клуб “Надія”. Це – чудове місце для молоді, яка має ідеї та готова творити щось класне. Також просто зібратися взимку чи увечері, відпочити, попити чаю, подивитися фільм, поспілкуватися, писати проекти, розвивати місто на краще. Усі ідеї можуть стати дійсністю, головне не боятися та приходити”, – розповідає організаторка Світлана.

Усіх охочих запросили відвідати молодіжний простір та розповіли, як наразі змінився заклад.

“Це непогана ідея – створити таку організацію, і дуже добре, що стільки зібралося людей. Складно сказати, чи буде це розвиватися в Острозі, але я думаю, що з допомогою цих людей, молоді, буде діло, і ми зрушимо з місця. Головне, щоб далі були певні вкладення: і душевні, і фінансові, будь-які”, – ділиться враженнями житель міста Леонід.

У кінці програми людям, які допомагали із організацією БУР-табору вручили подяки.

Дар’я МАЛЯР

 

One Reply to “В Острозі волонтери БУР відкрили молодіжний простір (ФОТО)”

Comments are closed.