Острозький гурт SYNTORA випустив нову пісню

Острозький гурт SYNTORA випустив нову пісню «За холодним склом». Про це повідомляє соліст гурту Степан Залюбівець на своїй сторінці у фейсбук.

«Пісня написана під враженнями подорожі через Альпи. Ми, як хлопці з села, перший раз виїхали на гастролі в Австрію і вперше побачили щось, крім України. Посил пісні – спонукати людей подорожувати, бачити світ, не замикатися у своєму “затишному куточку”, бо життя проходить швидко і потрібно наповнювати його хорошими емоціями. Зйомки проходили в селі Оженин та на студії IndiUK в Рівному. У відео ми показали суворі краєвиди післярадянських пейзажів. Відео відображає реальність, а текст пісні – мрію. Пісня вже є в усіх соціальних мережах», – зазначає соліст гурту Степан Залюбівець.

Лідер гурту додає, що вони ніяк не позв’язані з політикою.

 «Я – соліст гурту і часто роблю безкоштовні виступи в загальноосвітніх школах. Хочу, щоб молодь виховувалась краще, менше слухала безсенсової музики і намагалась жити справжніми почуттями. Жити по совісті і не ганятись за “модними” трендами, де всі хочуть нічого не робити тільки витрачати гроші.», – додає Степан.

До слова, прослухати пісню можна також на радіо «МІСТО НАД БУГОМ» та «РокРадіоUA».

Юлія САЧКО