Razomfest – місце, де люди, музика, книги та подорожі стають одним цілим

14-15 травня у Львові пройде вже 3-ій за рахунком фестиваль Razomfest, який покликаний об’єднати творчу, вільну, сучасно мислячу молодь, яка дихає спільними інтересами – якісною музикою, хорошою літературою та подорожами. Цього року фестиваль постане перед відвідувачами в зміненому форматі – повністю музичне 14 травня: коли на сцені зберуться декілька найцікавіших українських гуртів та повний літератури і корисних тревел-хаків наступний день – 15 травня. Razomfest – це подія для людей, які постійно рухаються вперед, прагнуть ставити цілі й досягати їх, бажають ставати кращими самі та робити кращим цей світ. Ми створюємо майданчик, на якому молодь може об’єднатися під ідеями культури та подорожей. Забути про всі турботи й опинитися у світі творчості та самобутності поряд із цікавими людьми.

Razomfest – це гігабайти живої, актуальної та цікавої сучасної української музики. На сцені фестивалю виступатимуть Один в каное, daKooka, ФІОЛЕТ, Epolets, Жадан і Собаки, Secret Avenue, Sunguns. Музичні екскурсії територіями поп-року, інді, соулу, ска-панку, електропопу. Заїзди в бік суцільного рок-н-ролу, важких гітарних рифів та драйву, що замішані на одній сцені разом зі спокоєм та гармонією акустичних гітар і щирих голосів. 14 травня на сцені Razomfest буде музика, яку всі ми так любимо.

Придбати квитки на перший день фестивалю можна тут: http://goo.gl/R5iTC4 , https://goo.gl/Ohqd9J .

Наступний день Razomfest’y перетече у форму літературних читань та відвертих розмов про подорожі. Із літературної сцени до слухачів звертатимуться самобутній провокативний і глибокий у своїй творчості Юрко Іздрик, усіма улюблений і харизматичний Сергій Жадан, слова яких уже давно звучать як афоризми та розлітаються на цитати сторінками соціальних мереж. Глибокий та поміркований Любко Дереш, який здатен провести не одну екскурсію дорогами потаємних закутів людської душі. Відвертий, щирий, романтичний та подекуди цинічний львівський прозаїк та поет Іван Байдак. Катерина Бабкіна та Марк Лівін – письменники та автори проекту #bookchallenge_ua. Ніжна та чуттєва Марина Однорог, надзвичайно талановиті – Юрій Завадський, Роман Штігер, Морі, Вікторія Дикобраз, Роман Чихарівський, Юрій Матевощук та багато інших поетів і прозаїків.

У рамках фестивалю відвідувачі зможуть прослухати цікаві лекції від досвідчених мандрівників та знайти відповіді на питання: як дешево подорожувати, якими сервісами краще користуватись, як знайти мотивацію для початку подорожі, як скласти маршрут, що брати з собою тощо.

Придбати квитки на другий день фестивалю можна тут: http://goo.gl/aUjxw4 , https://goo.gl/KYOvvl.

Цього року організатори розширили програму фестивалю, зробили його більш емоційним, додали більше натхнення та настрою. Razomfest має всі шанси стати доброю щорічною традицією Львова. Свою цьогорічну фестивальну програму слід почати саме з цього дійства.

Придбати дводенний квиток на фестиваль Razomfest у фан-зону можна тут: http://goo.gl/Xc7oYQ https://goo.gl/t5uysQ.

Детальна інформація про фестиваль Razomfest на офіційних сторінках фестивалю в соц. мережах: https://vk.com/razomfest , https://www.facebook.com/razomfest .