В Острозі провели літературно-музичний вечір (ФОТО)

У НаУ ОА відбувся літературно-музичний вечір “Кололіт”. Такий захід  організували представники острозького осередку Фундації регіональних ініціатив 1 листопада.

Захід відвідали студенти Острозької академії та гості з Рівного. Присутні читали авторську поезію та прозу, а також твори сучасних українських поетів. Усі охочі могли обговорити творчість письменників: Франца Кафки, Вірджинії Вульф, Артура Конана Дойля.

Упродовж вечора окрім віршів звучали також музичні твори, а зокрема пісні Христини Соловій, Сергія Бабкіна, Скрябіна та гурту “Сплин”.

Також, присутні могли взяти участь у літературній вікторині. Питання  стосувались як представників поетів-шістдесятників, так і останнього твору Макса Кідрука. Переможниця вікторини отримала в подарунок книгу.

Співогранізаторка літературно-музичного вечора Марина Шевчук зазначила:

“Цього разу було набагато більше людей, порівняно з попереднім, і це дуже радує, оскільки люди долучаються. Насправді, я більш ніж переконана, що в Острозькій академії є ще більше людей, які пишуть, як вірші, так і прозу, просто вони цього не афішують.  Є досить потужна поезія, ми почули рівень і в мовному плані, і в плані наповнення”.

Студент другого курсу Максим Кудряшов розповів, що літературно-музичний вечір йому сподобався:

“Атмосфера заходу чудова. Незнання літераторів – не вирок, а сміх – то найкраще, особливо, якщо після твоїх слів. Такі заходи я відвідував би й надалі”.

Нагадаємо, що 3 листопада організовують Базову ФРІ-школу.