В Острозькій школі мистецтв відбувся бал

2 жовтня в Острозькій дитячій школі мистецтв відбувся перший імпровізований шкільний бал. Захід присвячений Міжнародному дню музики.

Усі учасники заходу мали змогу відчути себе на справжньому стародавньому балу. Танцюристи виконували менует (старовинний танець), віденський вальс, квікстеп.

Під час музичного виконання твору Вільяма Гіллока “Бризки шампанського” діти малювали свої відчуття, враження від прослуханого.

Учениця дитячої школи мистецтв Анастасія Ясінська поділилася своїми враженнями від заходу:

Це – нові емоції для учнів першочків, що тільки вступили до нашої музичної родини. Кожен мав нагоду оцінити виступ наших вихованців та залюбки поділитись враженнями з іншими. Адже музика – це одне з найпрекрасніших видів мистецтва.”

Директорка Острозької школи мистецтв Наталія Балаушко розповіла нам про захід:

Свято, присвячене Міжнародному дню музики, відбувалось у декілька етапів. Перша частина – це квест. Друга частина – це шкільний бал. Діти поринули у тогочасну атмосферу, дізналися багато нового.

Своїм вихованцям я б хотіла побажати натхнення, сил; цікавитися не тільки музикою, а й мистецтвом вцілому, адже, окрім музики, ми вивчаємо синтез мистецтв, поєднання музики з танцем, художній і театральний напрямки.”

Крістіна ЛАПІКОЦЬКА