Острожани можуть обрати “Кращу книгу Рівненщини”

Конкурс «Краща книга Рівненщини» 2017 року проводить обласна універсальна наукова бібліотека. Про це повідомив сайт Рівненської обласної ради.

Участь у голосуванні можуть взяти всі охочі, які проживають у Рівненській області. Пропонують вибирати кращі книги 2017 року в шести номінаціях: “Краще історико-краєзнавче видання”, “Краще довідкове видання”, “Краща поетична збірка”, “Краще прозове видання”, “Краще видання з мемуаристики та документалістики“, “Кращий літературний дебют”. Конкурс передбачає номінації і для дитячої книги.

Крім того, в обласній бібліотеці для дітей можна визначитися із “Кращим виданням для дітей”, а в обласній бібліотеці для молоді – з “Кращим виданням для юнацтва та молоді“, – повідомляє сайт обласної ради.

Зробити вибір на користь найкращої книги можна в усіх районних та міських бібліотеках або пройти опитування на сайті обласної бібліотеки.

Також визначатимуть переможців у номінаціях «Краще художнє оформлення книги», «Краще поліграфічне видання», проте у цьому випадку функцію журі виконуватиме спеціальна комісія.

Оголосять результати конкурсу та нагородять переможців 23 квітня – у Всесвітній день книги та авторського права.

Фото: Рівненська обласна рада